Help Zou Echt Moeten Starten Windows Is Geen Echte Foutmelding Voor Windows – Fouten

 

Hopelijk helpt dit artikel je als je foutmeldingen analyseert waarin staat dat Windows een legitieme en niet legitieme Windows 7 is.

Aanbevolen

  • 1. Download Fortect
  • 2. Volg de instructies op het scherm om een ​​scan uit te voeren
  • 3. Start uw computer opnieuw op en wacht tot de scan is voltooid. Volg vervolgens de instructies op het scherm opnieuw om eventuele virussen te verwijderen die u hebt gevonden door uw computer te scannen met Fortect
  • Versnel uw pc vandaag nog met deze gebruiksvriendelijke download.

    De KB971033-update zal een startpunt zijn voor het oplossen van uw situatie als gebruikers Windows 7 gebruiken. Als een ander het bericht ontvangt Dit bericht van Windows is gewoon niet waar, het betekent gewoon dat Windows een nieuwe set bestanden aanbiedt. Een update omdat u kunt herkennen dat uw Windows met het systeem werkt.

    Een nep Windows-probleem wordt het vaakst geassocieerd met veelvoorkomende Windows-fouten die zouden moeten verschijnen tijdens het gebruik van het Windows-besturingssysteem. Volgens gebruikersfeedback verschijnt deze ziekte vaak na het ophangen van bepaalde updates, wanneer een bericht met betrekking tot een bureaublad in de rechterbenedenhoek verschijnt waardoor u dit bericht meestal ontvangt in Windows 2 7600/7601.

     

     

    Dit exemplaar van Windows is volledig verkeerd “OF” Windows 7 is niet echt “- gewoon een vervelend probleem Deze fout treedt op omdat u geen echt Windows-systeem gebruikt of omdat uw licentie geldig is / product verouderd.

    /p>

    Het is ook mogelijk dat een verbetering van Windows een specifiek probleem heeft veroorzaakt. In al die mensen drie gevallen krijgt iedereen na het opstarten van je pc een foutmelding dat Windows zeker niet echt is geweest, en het bureaubladontwerp is ook veranderd in een zwart scherm. U kunt de certificering niet naar wens wijzigen.

    Als u klaar bent met het invoeren van uw productcode, maar ook uw productcode achtereenvolgens opnieuw invoert, of als uw bedrijf een software / patch heeft gebruikt om Windows-activering te hacken. Maar het is nog steeds niet realistisch om Windows Error 7 te kopen of deze herhaling van Windows is eigenlijk geen echte start van 7601 versus 7600, dus deze gids is gewoon van jou.

    error message windows is not the real deal for windows 7

    Houd er rekening mee dat dit nu alleen een nuttige tutorial is voor degenen die Windows Original hebben gekocht en deze bug nog steeds kopen, en ook voor vrouwen die willen om Windows te kopen kan deze keer helaas nog steeds niet kopen. Heel

    We raden u aan legitieme Windows te kopen en geen enkele vorm van jailbreak te ondersteunen.

    Hoe op te lossen “Dit exemplaar van Windows is niet echt”

    Hoe kan ik voor onbepaalde tijd herstellen dat Windows 7 niet legitiem is?

    Klik op Start compileren en typ cmd in het zoekvak.Typ SLMGR -REARM en druk op Enter.Start uw computer opnieuw op en in overeenstemming met U zult zien dat het bericht “Deze Windows-gerelateerde kopie is nep” niet langer verschijnt.

    Er zijn verschillende manieren om de originele Windows 4 te herstellen. Hier zijn enkele echte manieren om dit waardevolle probleem op te lossen zonder een ontklitter zoals KMS Pico te gebruiken. Deze crack zou Windows moeten activeren, maar is zonder twijfel eigenlijk schadelijk. Overtreed de richtlijnen van Microsoft en installeer spyware en op uw computer.

    De volgende methoden zijn niet in strijd met richtlijnen. Als je scheuren in gebruik hebt, kun je een vervalste software zijn. Repareer klant

    Voor sommige fouten moet u Notorious-rechten hebben als u de gemiddelde rekening gebruikt, en ga dan terug naar de beheerdersbankrekening voordat u verder gaat.

    Stap 1 Ga naar het startmenu en zoek cmd. Neem in deze situatie cmd.exe op in het zoekresultaat, klik met de rechtermuisknop op cmd.exe en selecteer Als administrator uitvoeren. Dit zal waarschijnlijk de prompt starten met authenticatierechten.

    Stap 2. Terwijl het contact open staat, voert u de opdracht Cure SLMGR -REARM in.

    Zorg ervoor dat je de huidige opdracht foutloos typt en zorg er dus voor dat de opdracht op tijd in de beheerdersmodus wordt geopend, anders werkt het niet.

    Stap 3. Nadat u het bovenstaande hebt ingevoerd in het opdrachtpromptvenster, drukt u op de Enter-toets op uw computertoetsen om de bovenstaande opdracht uit te voeren.
    Stap vier. Nadat u op Enter hebt gedrukt, verschijnt het laatste bevestigingsvenster met relevante informatie die bijvoorbeeld de opdracht min of meer uitvoert.

    Stap een aantal. Start nu uw computer opnieuw op. Na opnieuw opstarten wordt deze fout niet meer weergegeven, zoals in Windows top 7 met 7601 of 7600. Deze kopie gekoppeld aan Windows is niet legitiem.

    Methode – # 2 KB971003 verwijderen om te interfereren met Windows nuttig

    Gewoonlijk worden de Windows-update-instellingen overgelaten om u te helpen. Download en installeer automatisch updates die opties regelmatig de nieuwste beveiliging, compatibiliteit en nog een groot aantal updates installeren.

    Microsoft introduceert verbeteringen op het gebied van vervalsing om ze in staat te stellen besturingssystemen en configuraties van licentiesleutels te gebruiken. Soms worden sommige van deze valse positieven bijgewerkt en bovendien verdwijnt uw exacte originele productsleutel terwijl Windows 7 een ongeldige fout vertoont.

    Als Windows na het updaten van Windows niet de originele versie van meerdere krijgt, probeer dan de volgende stappen om dit type fout te verhelpen –

    1. Open Start en vervolgens Configuratiescherm.
    2. Klik op Windows Update helemaal onderaan het Configuratiescherm. Klik op
    3. Een overzicht van geïnstalleerde Windows-revisies wordt nu geopend in de ervaring Geïnstalleerde updates bekijken.
    4. Zoek de geweldige update KB971033 en ontkoppel deze door erop te dubbelklikken.
    5. Controleer ook op de laatste lokalisatie-updates waarna specifiek een fout is opgetreden. Controleer en verwijder ook dit soort updates.

    Na deze herstart krijgt men geen nieuwe Windows-fout. Het wordt echter als moeilijk beschouwd om Windows 7 opnieuw te updaten. Dus vergeet misschien niet om Windows-updates te beperken.

    Eindelijk, Windows is niet echt, probleem 7601 is gerepareerd. U kunt uw computer opnieuw opstarten om ervoor te zorgen dat uw copWindows is geactiveerd en u kunt de achtergrondbeschouwing van uw keuze maken.

    Aanbevolen

    Is uw pc traag? Heeft u problemen met het opstarten van Windows? Wanhoop niet! Fortect is de oplossing voor u. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool diagnosticeert en repareert uw pc, verbetert de systeemprestaties, optimaliseert het geheugen en verbetert tegelijkertijd de beveiliging. Dus wacht niet - download Fortect vandaag nog!

  • 1. Download Fortect
  • 2. Volg de instructies op het scherm om een ​​scan uit te voeren
  • 3. Start uw computer opnieuw op en wacht tot de scan is voltooid. Volg vervolgens de instructies op het scherm opnieuw om eventuele virussen te verwijderen die u hebt gevonden door uw computer te scannen met Fortect

  • Klik met de rechtermuisknop op de personal computer en ga verder naar personalisatie. Kies een achtergrond en pas deze vervolgens toe.

    Opmerking: – Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows 7 beëindigd en u zult geen nieuwe updates waarnemen.

    Methode of zelfs meer – Sleutel herregistratie

    Als u uw Windows-licenties opwaardeert, kan de oorspronkelijke licentiesleutel op sommige primaire pc’s ongeldig worden. Het kan ook gebeuren na het herstellen of opnieuw installeren van Windows. In dit unieke geval kan iemand de technologiesleutel opnieuw registreren.

    Als klanten uw laptop met de originele licentie hebben gekocht, en daarna vindt u de belangrijkste factor van het huidige product op de onderkant geplakt. Als je het beseft, schrijf het dan op.

    fout idee windows is niet legitiem voor windows 7

    Keer nu terug naar Windows en druk tegelijkertijd op de Win + R-toetsen om een ​​heel nieuw dialoogvenster Uitvoeren te openen.

    Als u een Windows-activeringsverzoek zoekt, selecteert u een soort hoofdoptie Voer de productcode opnieuw in. Hier kunt u de sleutel invoeren die u mogelijk heeft weergegeven.

    Als de bovenstaande optie het probleem nooit heeft opgelost, ga dan naar de achterkant over het Windows-activeringsprojectiescherm, selecteer Windows nu online activeren en volg de instructies voor het scherm. Activeer uw licentie.

    Als de activering van de online verwerking niet is gelukt, kijk dan bij “Toon andere activeringsopties” en volg de paden op het scherm.

    Gebruik geen cracks van derden

    U zult er zeker veel vinden rond de internetbeveiligingstools en kwetsbaarheden om u te helpen dit probleem te verhelpen. Maar deze tools zullen uw eigen computer ernstig pijn doen. Het installeren van een patch, crack of mogelijk activator is niet alleen schadelijk voor uw besturingssysteem, maar kan naar waarheid ook verschillende soorten malware installeren.

    foutmelding windows is niet echt ontworpen voor windows 7

    Dit kan mogelijk leiden tot het stelen van gegevens of uw hele computer kan worden gebruikt om andere computers in uw netwerk te storen.

    Er zullen zeker meldingen zijn van spyware in alleen Windows 7. Spyware kan uw verbazingwekkende toetsaanslagen en browsegeschiedenis verzamelen, waardoor kwaadwillenden hun eigen gebruikersnaam en accounts voor u kunnen krijgen. Jij

    Ook kan iemand waarschijnlijk Windows 7 Professional SP1 64-bit krijgen voor een zeer lage prijs van Amazon, evenals een echte productsleutel en dvd om u te helpen Windows 7 in een programma te installeren zonder te downloaden, en u kunt een update uitvoeren persoonssleutel van uw computer.

    • Basistips om Windows 7/8 / 8.1 veel sneller dan ooit te maken.
    • Hoe slappe Windows 10 op te lossen – 200% snellere pc
    • Belangrijke internetveiligheidstips die elke gebruiker moet weten.
    • Hoe je iemands verborgen foto’s op Facebook kunt zien
    • Maak de USB-flashdrive opstartbaar met uw huidige opdrachtregel (cmd) en installeer Windows.
    • Automatische Windows-updates uitschakelen in Windows 10

     

     

    Versnel uw pc vandaag nog met deze gebruiksvriendelijke download.

    Hoe kan ik repareren dat een dergelijke computer geen legitieme Windows is?

    Voer een echte productsleutel in.Reset de licentie-informatie.Schakel Plug en Play-beleid uit.Pas de juiste schrijfrechten toe.Verwijder update KB971033.Controleer deze computer op malware.Installeer Windows opnieuw.

    < p>

    Hoe activeer ik mijn legitieme Windows 7?

    Klik op een groot percentage van de Start-knop, klik met de rechtermuisknop op Computer, ga naar Eigenschappen en selecteer Windows nu activeren.Wanneer Windows een internetgesprek vindt, selecteert u Windows nu online activeren.Voer desgevraagd uw volledige productbasis voor Windows 7 in, klik op Volgende en volg de instructies.

     

     

     

    Error Message Windows Is Not Genuine For Windows 7
    Fehlermeldung Windows Ist Kein Original Fur Windows 7
    Messaggio Di Errore Windows Non E Autentico Per Windows 7
    Message D Erreur Windows N Est Pas Authentique Pour Windows 7
    오류 메시지 Windows는 Windows 7에 대해 정품이 아닙니다
    A Mensagem De Erro Do Windows Nao E Genuina Para O Windows 7
    Felmeddelande Windows Ar Inte Akta For Windows 7
    Soobshenie Ob Oshibke Windows Ne Yavlyaetsya Podlinnym Dlya Windows 7
    Komunikat O Bledzie Windows Nie Jest Oryginalny Dla Systemu Windows 7
    Mensaje De Error Windows No Es Original Para Windows 7