Opgelost: Hoe Stationaire Routedetectie In Windows Op Te Lossen.

 

In deze gebruikershandleiding zullen mijn partner en ik enkele van de mogelijke oorzaken beschrijven, zodat er mogelijk een statische route op Windows kan worden gevonden, en dan zal ik mogelijke oplossingen voorstellen die u kunt proberen voor dit actieplan het probleem.

Aanbevolen

  • 1. Download Fortect
  • 2. Volg de instructies op het scherm om een ​​scan uit te voeren
  • 3. Start uw computer opnieuw op en wacht tot de scan is voltooid. Volg vervolgens de instructies op het scherm opnieuw om eventuele virussen te verwijderen die u hebt gevonden door uw computer te scannen met Fortect
  • Versnel uw pc vandaag nog met deze gebruiksvriendelijke download.

     

     

    Soms heeft u dit nodig om het verkeer alleen via een specifieke gateway te routeren die bestemmingen zal bereiken die overeenkomen met een groep op basis van IP-contacten of subnetten. Statische paden worden meestal geconfigureerd op hub-niveau, maar u kunt er ook lokaal plannen voor maken, van Windows-opdracht tot opdrachtenset. Het is niet erg moeilijk te gebruiken, sla de GUI niet over.M RylandVoer route in voeg 0.0 toe. 0.0 gezicht 0.0. 0.0 , waarbij het terminaladres is dat is ingesteld voor het netwerkdoel 0.0. 0.0 met actie 1.Voer ping 8.8 in. 8.8 om uw internetverbinding te testen. Ping de titel moet proberen om succesvol te zijn.Sluit de opdrachtprompt om deze actie te voltooien.Maryland

    In sommige gevallen kan het handig zijn om een ​​statische route naar de huidige route terrasmeubilair in Windows te plaatsen. Hier is hoe het te doen.

    Lunch met routering bepaalt waar alle dozen naar de klant worden doorgestuurd wanneer ze uit het systeem verdwijnen – of het nu de menselijke anatomie is door een fysieke router of pc. De meeste routers, die gebruik maken van degene die op uw Windows-pc is geïnstalleerd, maken gebruik van een soort dynamische routering waarmee deze router willekeurig de beste plaats kan kiezen om pakketten door te sturen op basis van informatie die hij ontvangt, variërend van andere draadloze routers. U kunt dit zien wanneer u de taak voltooit, wanneer u een specifieke traceroute-opdrachtregel gebruikt om de verbindingen te observeren die een pakket maakt wanneer het zijn bestemming bereikt.

    hoe een statische route in Windows in te stellen

    Bij de meeste routers kunt u ook een geluidsroute toevoegen (een route die niet dynamisch wordt bijgewerkt) voor het geval u nog steeds individuele klikken naar een specifieke router of gateway. Waarom? Nou, de meeste mensen die Windows thuis gebruiken samen met kleine bedrijven zullen dat waarschijnlijk niet doen, maar het kan over het algemeen handig zijn in bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld:

    • Je hebt twee aardverbindingen – misschien een voor normaal gebruik en een voor nutsvoorzieningen – en je wilt al het verkeer voor een meegeleverde I-band. Het P-adres ging via een van de meeste van deze verbindingen. li>
    • U configureert en hebt gedefinieerde subnetten op uw netwerk nodig om dataverkeer naar een specifiek subnet te leiden. Statische routes kunnen heel handig zijn voor het testen van dit soort geconstrueerde omgevingen.
    • U gebruikt een Windows-pc volledig als router voor uw netwerk en kiest voor een fijnere controle erover.

    Als iets hierover op u van toepassing is, lees dan verder. Je moet er absoluut in duiken om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk bij de opdrachtregel komt om de interferentieroute naar de Windows-routeringstabel te posten, maar het kan gemakkelijk zijn en we zullen je door onze wachtstappen leiden.

    Toon Windows Routing Table

    Voordat u begint met het toevoegen van routes, moet u er rekening mee houden dat het heel goed kan helpen om eerst de bestemmingstabel van de persoon weer te geven. Start Command Prompt door op Windows + X te drukken en selecteer vervolgens Command Prompt (Admin) in een willekeurig hoofdgebruikersmenu.

    hoe een route in windows in te stellen

    Opmerking. Als u PowerShell ziet in plaats van Command Prompt in het Power User-menu, is dit een speciale schakelaar die veel voorkomt. Maar deze is opgenomen in de Creators Update voor Windows 10. Het is heel eenvoudig om terug te gaan naar de opdrachtprompt aan de lead, meestal open het Power User-menu als je het leuk vindt, of je kunt PowerShell proberen. U kunt vrijwel alles doen wat u in PowerShell vanaf de opdrachtregel kunt uitvoeren, net zo goed als veel andere nuttige dingen.

    GERELATEERD: Hoe de opdrachtprompt opnieuw in te stellen vanuit het Windows + X Power User-menu

    Geef bij de opdrachtprompt de juiste opdracht op en druk op Enter:

     Route afdrukken 

    U krijgt een overzicht van uw lange lijst met netwerksites en gateways waarvan pakketten worden doorgestuurd terwijl ze met succes naar die bestemming reizen. Als je geen statische strategieën aan reguliere routes hebt toegevoegd, wordt alles wat je hier ziet zeker dynamisch gegenereerd.

    Statische route toevoegen aan Windows-kaartleestabel

    Om een ​​statische route met betrekking tot een nieuwe tabel toe te voegen, voert u een commando in met de volgende syntaxis:

     route ADD destination_network MASK subnet_mask  Gateway_ip metric_cost 

    De subnet_mask met metric_cost componenten zijn optioneel voor algemene commando’s. Als u ons subdekkingsnet niet opgeeft, wordt automatisch 255.255.255.0 gebruikt. Als u geen statistiek voor financiële impact opgeeft, dat wil zeggen dat de kosten een eenheid hoger zijn dan wat u ziet, wordt het doelrecord 0.0.0.0 inderdaad geboekt. De metrische kostenwaarde is momenteel duidelijk de relatieve kostenwaarde die wordt gebruikt in de specifieke tabel wanneer Windows meerdere routes identificeert die dezelfde bestemming moeten bereiken.

    Als iedereen bijvoorbeeld een route wilde toevoegen die onthulde dat al het verkeer van het hoofdsubnet 192.168.35.0 daadwerkelijk was gericht op toegang tot 192.168.0.2, en alleen voor jou om automatische metrieken te gebruiken, zouden ze zelfs het vorige commando gebruiken:

     route TOEVOEGEN 192.168.35.0 MASKER 255.255.255.0 192.168.0.2 

    Als je nu de specifieke tutorial Route afdrukken gebruikt om de werkruimte te bekijken, zou je je nieuwe route op de ouderwetse manier zien verschijnen.

    Het is heel vrij eenvoudig, maar er is nog een klein probleempje. Als u een statische route toevoegt, is deze standaard alleen geldig tot de volgende Windows-productie. Dit is te wijten aan het feit dat een fabelachtig aantal bedrijven een overeengekomen lijst gebruiken. Er is een link van statische routes die beschreven kunnen worden als zeer vaak bijgewerkt. In plaats van al deze routes toe te voegen en te dragen op elke computer die in het bedrijf actief is, stuur je gewoon een afschrijvingsvbulletin-bestand in pakketten die de nieuwste opties toevoegen wanneer Windows opstart. Dit houdt een ontwerp van een routeringstabel relatief overzichtelijk.

    U zou nog steeds de batchscriptmethode zelf kunnen gebruiken. Het schrijven van batchscripts is eenvoudig. Als u echter altijd slechts één of twee of statische schema’s heeft toegevoegd waarvan u niet verwacht dat ze regelmatig zullen veranderen, dan voegt u waarschijnlijk gewoon uw -p -pad toe in plaats van het te verwerven het nemen van de repeater Permanente route. Een blijvende terugkomroute wordt ook ondersteund tijdens de implementatie van Windows. Door hetzelfde te gebruiken als voorheen, kunt u uw huidige omleiding permanent maken met wijziging door:

     route -l'ordre de ADD 192.168.35.0 MASK 255.255.255.0 192.168.0.2 

    Statische route verwijderen uit de huidige routeringsvenstertabel

    Natuurlijk zal er meestal een moment komen waarop u het wilt verwijderen. Een statische route met behulp van een spreadsheet. Het enige dat u kunt doen, is de belangrijkste opdracht invoeren met de volgende syntaxis:

    Aanbevolen

    Is uw pc traag? Heeft u problemen met het opstarten van Windows? Wanhoop niet! Fortect is de oplossing voor u. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool diagnosticeert en repareert uw pc, verbetert de systeemprestaties, optimaliseert het geheugen en verbetert tegelijkertijd de beveiliging. Dus wacht niet - download Fortect vandaag nog!

  • 1. Download Fortect
  • 2. Volg de instructies op het scherm om een ​​scan uit te voeren
  • 3. Start uw computer opnieuw op en wacht tot de scan is voltooid. Volg vervolgens de instructies op het scherm opnieuw om eventuele virussen te verwijderen die u hebt gevonden door uw computer te scannen met Fortect

  •  Bestemmingsnetwerk van route verwijderen 

    Dus zodra we de eerder gemaakte route met het bestemmingsnetwerk 192.168.35.0 hadden verwijderd, zouden we bijna eerlijk deze opdracht moeten typen en op Enter moeten drukken:

    hoe zet ik een statische route terug in windows

     Verwijder route 192.168.35.0 

    Ja, het werken met statische routes is een beetje verwarrend als het gaat om het beheren van de meeste thuis- en kleine werknetwerken. Maar wanneer je het wilt, is het cool en gemakkelijk. En als huiseigenaren het niet nodig hebben om het vandaag echt goed te doen, zien ze in ieder geval dat het een geweldige optie is voor de toekomst.

     

     

    Versnel uw pc vandaag nog met deze gebruiksvriendelijke download.

    Hoe stel ik uw statische route in Windows in?

    route ADD destination_network MASK subnet_mask gateway_ip metric_cost.vouw routemasker 172.16.121.0 255.255.255.0 10.231.3.1 uit.route -y boost 172.16.121.0 masker 255.255.255.0 10.231.3.1.route verwijder destination_network.Duidelijke methode 172.16.121.0.

    Hoe introduceer ik een statische route?

    Kiezen. Netwerk. Virtuele router.Kies uw lopende. Statische routes. Taal.Kiezen. IPv4. Waar.Toevoegen aan. Specifiek. Achternaam.K. Doel. voer de parameter en netmask in (voor afbeelding 192.168.1.Optioneel. ) K. Interface.K. Volgende sprong. , kies een van de volgende opties:Voer er een in. Administratieve afstand.

    Hoe bereik ik een route in Windows?

    Voer route in voeg 0.0 toe. 0.0 masker 0.0. 0.0 , waarbij het specifieke gateway-e-mailadres is dat is opgegeven voor de netwerkvakantielocatie. 0,0. 0.0 voor actie 1.Voer ping 8.8 in. 8.8 om uw internetverbinding te testen. De ping zou succesvol moeten zijn.Sluit de opdrachtprompt om uw actie te voltooien.

     

     

     

    How To Set Static Route In Windows
    So Legen Sie Eine Statische Route In Windows Fest
    Come Impostare Il Percorso Statico In Windows
    Windows에서 고정 경로를 설정하는 방법
    Comment Definir Une Route Statique Dans Windows
    Como Definir A Rota Estatica No Windows
    Hur Man Staller In Statisk Rutt I Windows
    Jak Ustawic Trase Statyczna W Systemie Windows
    Como Configurar Una Ruta Estatica En Windows
    Kak Ustanovit Staticheskij Marshrut V Oknah