Åtgärdad: Vilket Sätt Att åtgärda En Bugg I Raidnätverket För Närvarande Upptäcktes Terastation

Rekommenderas

  • 1. Ladda ner Fortect
  • 2. Följ instruktionerna på skärmen för att köra en skanning
  • 3. Starta om din dator och vänta på att den ska slutföra genomsökningen, följ sedan instruktionerna på skärmen igen för att ta bort eventuella virus som hittats genom att skanna din dator med Fortect
  • Få fart på din dator idag med denna lättanvända nedladdning.

    Om du upptäcker ett RAID -fel eller en terastation kan den här guiden eventuellt hjälpa dig.Buffalo -enheter (och i synnerhet Buffalo Terastation NAS -enheter) visar också ofta koder relaterade till datorskärmen för att indikera fel. Till exempel kan meddelandet “RAID -arrayfel helt upptäckt” verkligen laddas ner till många RAID -enheter för kommunikationsstationer, men så snart som arrayen inte kan initieras särskilt bra och därför inte kan läsas data.

    Låt användningen börja med att säga att jag är ny på faktiskt alla Buffalo Terastation -lagringsenheter, så jag behöver avsevärt hjälp av någon med erfarenhet tack vare produkten, bilden nedan. Jag har en Buffalo Terastation med -hd-h1-otgl / r5 med fyra 245 GB SATA-hårddiskar (WDC WD2500BB-22RDA) i en RAID 2.

    Jag stötte på ett fel igår när jag undersökte min konsol. Hela felmeddelandet kan vara “Ett fel har upptäckts i RAID -arrayen.”

    Jag har du borde aldrig sett det här förut, men jag antar att data fortfarande är tillgängliga eftersom det finns en titt på diskar i RAID 5, vilket INTE är.

    Jag försökte inaktivera lagringswebbservern, fortfarande vid start säger webbkonsolen var diskar 1 och 2 är offline, men aldrig någonsin 3 och 4. Jag ser 3 blinkande rosa lampor på den riktiga servern.

    Hur kan jag lösa detta problem? Tänk på att jag får viktig information som jag inte kan bli bra för närvarande, och jag skulle vilja undvika att förlora programvaran om möjligt. Tack på förhand till familjerna !!

    Tack hörni. Jag tittar på programvaran direkt och efter det här.

    Servern omfattas inte längre av tillverkarens garanti … så om det inte är ett fläktproblem. Jag ställde till det.

    Jag skulle dock tycka att det är starkt att tro att 2 hårddiskar kommer att gå fel samtidigt.

    • Läsarna hör förmodligen till så att du kan samma sats (möjligen från en rak serie!) Och därför förmodligen liknande eller kanske till och med matchande fel.
    • Båda enheterna har använts på ungefär samma sätt under hela deras liv.
    • Omedelbart och efter att den första motiveringen misslyckades ökade bufferten för andra länder bland läsare avsevärt, vilket minskade deras varor och applikations livslängd.

    Det är fortfarande inte särskilt bra att två nya provkörningar inte fungerar tillsammans, men ibland ser arrays speciellt detta, särskilt med RAID -tekniker på grund av den betydande ökningen av omlastning av de överlevande enheterna.

    Buffalo Technology är en specifik ledande tillverkare av RAID, NAS och annan forskningsteknik. Företaget var ett av de otroligt att introducera prisvärda konfigurationer av dessa typer som involverar system för små kontor och persondatorer. Buffelprodukter gör alltid bra poäng och erbjuder därför en stor mängd redundans, vilket gör filförlust osannolikt. I vissa situationer kan ett diskfel, strömavbrott eller annat användarfel göra data otillgängliga och måste ha dataåterställning.

    Buffalo Terastation Recovery Process
    Beroende på replikering av huvud Buffalo -systemet kan vår dataåterställningsprocess överväga flera riktningar. I de flesta fall kommer Buffalo Terastation coola prylar utan tvekan att tillverkas om i laboratoriet. När alla hårddiskar på en viss knepig enhet har kartlagts korrekt två gånger, tar RAID -specialisten hand om att hårddisken töms. Ta bort data från buktillståndet och sätt in dem i en separat volym eller ibland i en fil. Datarecovery.com är det enda företaget för datarecuperation som har tagit alla bilder som skapats genom ett slagsmål två gånger innan rengöringsprocessen startar. Även om det tar tid, garanterar det en utmärkt chans att få tillbaka dina data. Återställning

    ett fel i en raid -array har resulterat i upptäckt terastation

    Alternativ för fjärråtkomst
    På grund av den höga komplexiteten skickas kanske de flesta träffarna till webbplatsen av Buffalo LLC. Detta är särskilt viktigt om en hårddiskkatastrof har resulterat i dataförlust. Dessutom kan det vara farligt att ta 14 steg från alla typer av Linux NAS -resurser. Utan att först skapa blockkloner relaterade till varje hårddisk i enheten.

    Oavsett om man återställer data någon annanstans eller i ett labb, är varje tumregel att se till att hela processen är oförstörande.

    Rekommenderas

    Körs din dator långsamt? Har du problem med att starta Windows? Misströsta inte! Fortect är lösningen för dig. Detta kraftfulla och lättanvända verktyg kommer att diagnostisera och reparera din dator, öka systemets prestanda, optimera minnet och förbättra säkerheten i processen. Så vänta inte - ladda ner Fortect idag!

  • 1. Ladda ner Fortect
  • 2. Följ instruktionerna på skärmen för att köra en skanning
  • 3. Starta om din dator och vänta på att den ska slutföra genomsökningen, följ sedan instruktionerna på skärmen igen för att ta bort eventuella virus som hittats genom att skanna din dator med Fortect

  • Buffalo Terastation Error Codes Buffalo
    NAS- och RAID -redskap visar vanligtvis en felkod med varje lysdiod på enhetens framsida. Will Drive använder flera långa blixtar följt av flera korttidsblixtar för att indikera ett fel som den här enheten har upptäckt.

    Om din Buffalo-enhet visar sitt felmeddelande är data i enlighet med all svårighetsgrad problemet som orsakade misslyckandet kräver återhämtning. Till exempel indikerar en Buffalo -enhet med underbart E15 -fel var själva enheten eller eventuellt en av enhetens diskar misslyckades; Fastställande av redundansnivå kan orsaka allvarlig databrist och kräva datahämtning från en misslyckad cd. E16 är sannolikt ett lika fel, vilket visade oss att en eller flera betungande hårddiskar inte kan fastställas (ett fullständigt fel på hårddiskkretsblocket kan orsaka detta fel). Andra felmeddelanden som är värda att förlora data är E22, E12, E17, E21 och E04.

    Buffalo (och särskilt trackers, Buffalo Terastation NAS -enheter) visar också ofta siffror när skärmen visar fel. Till exempel visas “Ett fel i RAID -arrayen har nyligen upptäckts” på många Linkstation RAID -varor om matrisen inte kan initieras korrekt och därför inte kan läsas data. Detta meddelande visas vanligtvis i medföljande programvara på grund av Buffalo RAID -arrayen och därför kan det dessutom läsa “Ett fel uppstod i RAID -arrayen” följt av en array -poäng som verkligen är oläslig.

    Om du ser något av sådana fel är det vanligtvis en god chans att full återhämtning, eftersom Buffalo -personal och lagringsskapande är konstruerade för att förhindra oåterkallelig dataförlust. Det är dock mycket viktigt att stänga av Ultimate Buffalo Advisor tills du får chatta med en kvalificerad mjukvaruutvecklare. Uppdatering av data som en mängd hårddiskar kan bli allvarligare än din för att starta enheten.

    Buffalo Error Tracing Modes-Även om Buffalo Options är några av alla de mest pålitliga högpresterande NAS-enheterna som tillverkas i morse, precis som alla andra elektroniska enheter, förbiser de vanligtvis dem. I de flesta fall kraschar Buffalo Terastation NAS eller dataförlust inträffar, inklusive:

    • Firmware- eller maskinvarufel
    • Användare som tittar på NAS -migrering
    • Hårddiskfel
    • Strömavbrott eller anslutning avbruten genom uppdatering av firmware

    Förmodligen, i alla kopplade till ovanstående, i våra laboratorier är det möjligt att återställa data endast med ett framgångskvot högre än 97%. Buffalo-kit stöder flera olika lagringskonfigurationer, som ofta ger slutpersonen olika nivåer av dataskydd och exceptionella återställningsleverantörer för användning efter en NAS-brist på förmåga: Lagring i flera delar: Varje enskild enhet har sin privata dedikerade PC-fil, whichFry är lagras i vissa personer som anges delad mapp. Misslyckande med en disk leder till enkel förlust av filer.

    • RAID 5: Detta är det mest populära och de allra flesta är svåra att uppnå på de flesta områden. Data levereras verkligen till diskar med omvänd paritetsrotation. Detta är en snabb installation, men tyvärr det skräp utrymme, som läsaren erkänner. I de flesta fall (om inte enheten orsakar enheten kan du stänga av) enheten fortsätter att behålla i begränsat läge även om bara en egen misslyckas.
    • JBOD: Data lagras på alla hårddiskar. Detta ger traditionell lagringsmängd och bra prestanda. Misslyckande med en enhet bör säkerligen leda till att alla bevis tappas. Detta är standardutbildning för vissa enheter.
    • RAID 0: Data kan randas över enheter. Detta var den mest kraftfulla konfigurationen med största förlåtelse. Fel på en disk leder till mycket minskning av all data. Denna process är reducerad vanlig, men den används ofta idag.
    • RAID 10/0 + 1: Två ränder sitter speglade. det ger stor anpassning, men bara hälften av min potentiella lagringskapacitet. Denna konfiguration är alltid begagnad på Terastation -enheter.

    Dataåterställning måste anses stödjas på alla Buffalo -enheter, inklusive de viktigaste följande:

    • LinkStation ™ Pro
    • LinkStation ™ Mini
    • LinkStation ™ Duo
    • LinkStation ™ Quad
    • LinkStation ™ Live < /li>
    • Buffalo TeraStation ™
    • Buffalo TeraStation ™ Duo
    • Buffalo TeraStation ™ III
    • Buffalo TeraStation ™ Pro (och alla liknande RAID- och NAS -enheter ) Buffalo Drive Station ™

    Andra Buffalo Technology -enheter stöds ofta på uppdrag av dataåterställningsprocedurer. Om du verkligen har någon typ av enhet som experter tror inte finns på var och en av våra listor, ring oss på 1.800.237.4200 för att diskutera alternativ för återställning av information eller mejla oss. Eller ta reda på mer om våra NAS -datatekniker här.

    Buffalo Partner Program
    Även om det vanligtvis är sällsynta situationer där Buffalo -enheter säkert kommer att repareras, samarbetar Datarecovery.com med Buffalo Technologies råvarusupportteam. När någon använder vår tjänst kommer Buffalo Datarecovery.com att tillhandahålla en ersättningsenhet som säkert kommer att ersätta din NAS -enhet som inte fungerar under någon garantiperiod. För mer information, vänligen ring.

    Tips för att avsluta och återställa Buffalo Linkstation. Som nämnts ovan är chansen för en lyckad återhämtning mycket högre om Kindle omedelbart stängs av när ett fel uppstår. Kontakta en Record Recovery Specialist på 1.800.237.4200 och prata om huvudsymtomen på din enhet före och efter ett enda fel. Våra ingenjörer kan bara utvärdera borttagna data för återställning och guida dig genom våra steg nedan. Ring oss nu inom 1.800.237.4200 för att få en kostnadsfri konsultation.

    ett fel genom att använda en raid -array har upptäckt terastation

    * Buffalo, Terastation, Linkstation, Graphics är eller är förmodligen registrerade varumärken som är associerade med Buffalo Technology (USA), Inc. Buffalo Technology (USA ), Inc. är inte på bästa sätt anslutna till Datarecovery.com, Inc. Alla produktnamn, egenskaper, varumärken tillhör också deras specifika ägare.

    Få fart på din dator idag med denna lättanvända nedladdning.

    An Error In A Raid Array Has Been Detected Terastation
    Ein Fehler In Einem Raid Array Wurde Erkannt
    Er Is Een Fout In Een Raid Array Gedetecteerd Terastation
    E Stato Rilevato Un Errore In Un Array Raid
    Une Erreur Dans Un Reseau Raid A Ete Detectee Terastation
    Raid 어레이에서 오류가 감지되었습니다
    Um Erro Em Uma Matriz Raid Foi Detectado Terastation
    Obnaruzhena Oshibka V Massive Rejdov Terastation
    Wykryto Blad W Tablicy Raid Terastation
    Se Ha Detectado Un Error En Una Matriz De Incursiones Terastation