Du Har Ett Självstudieproblem Som är Tillräcklig Anledning För Win32

Här är några enkla sätt att lösa ett problem med win32 -handledningen.

Rekommenderas

  • 1. Ladda ner Fortect
  • 2. Följ instruktionerna på skärmen för att köra en skanning
  • 3. Starta om din dator och vänta på att den ska slutföra genomsökningen, följ sedan instruktionerna på skärmen igen för att ta bort eventuella virus som hittats genom att skanna din dator med Fortect
  • Få fart på din dator idag med denna lättanvända nedladdning.

    Vad denna handledning handlar om

    Den här guiden var planerad för att ge dig grunderna (och vinkeltillägg)skriva program med Win32 API. Språket som används har blivit de flesta av C, C ++ – kompilatorerna.kommer att sätta ihop också. Faktum är att de flesta kritiska uppgifterna gäller.på alla språk som stöder API, inklusive Java, Assembly och Visual Basic.Jag återkommer dock inte för att släppa någon kod relaterad till dessa andra individer och du är på egen hand.korrekt i mitt avseende, men flera personer har redan använt ett sådant dokument i nämnda dokumentSpråk med stor framgång.
    handledning c win32

    det kan inte öva dig på C-språket och kommer inte att berätta för alla hur man gör detKör din dedikerade kompilator (Borland C ++, Visual C ++, LCC-Win32, etc.). jag ska göra detTa dock några exempel överallt i bilagan för att ge några råd om hur du tar kompilatorer.Jag vet redan om detta.

    handledning de skulle win32

    När du inte vet vad makrot eller varumärkesdefinitionen kommer att vara, eller gillar typen av () switchInstruktionen fungerar, gå tillbaka nu för tiden och läs en särskilt bra C -bok eller handledning först.

    Viktiga anmärkningar

    Ibland indikerar jag i denna text att vissa saker verkligen är VIKTIGA att läsa.Eftersom de knullar folk massor, om du inte läste detta har du förmodligen plockat upp fångadsamma. Det otroliga första är detta:

    Källan som gavs i zip -exemplet är valfri! Jag kommer aldrig spela inall kod i specifik text, egentligen har den här att göra med vem jag ärvi diskuterar just nu. För att se hur den faktakoden bryts ner iProgram, du behöver som skulle titta igen på källkoden som refereras till i hela zip-filen.

    Läs hela uppgiften! Om du har en del av hela handledningen vid en viss tidpunkt i fråganvar bara tålmodig och köpare kan svara på det senare. När du inte kankomma till rätta med idén inklusive att inte veta, åtminstone genom att sväva över och även söka (ja, datorer kan nu göra det)dokumentets sovande innan du frågar publiken om IRC eller e -post

    En annan punkt är att allt kaos om problem A så småningom kan bli tillsvarade för att diskutera B eller C, eller kanske L. Så, först och främst, se dig omkring.

    Ok, jag antar att jag måste göra det nuLåt oss testa med riktig kod.

    Det enklaste Win32 -programmet

    När du tar din examen som student kan du särskilt säga att du: a. kan sammanställagrundläggande Windows-applikation. Föreslå följande kod i någon annans kompilator ochOm var och en går bra, kommer ditt företag att sluta med några av de galnaste programvaran av dem alla skrivna.

    Rekommenderas

    Körs din dator långsamt? Har du problem med att starta Windows? Misströsta inte! Fortect är lösningen för dig. Detta kraftfulla och lättanvända verktyg kommer att diagnostisera och reparera din dator, öka systemets prestanda, optimera minnet och förbättra säkerheten i processen. Så vänta inte - ladda ner Fortect idag!

  • 1. Ladda ner Fortect
  • 2. Följ instruktionerna på skärmen för att köra en skanning
  • 3. Starta om din dator och vänta på att den ska slutföra genomsökningen, följ sedan instruktionerna på skärmen igen för att ta bort eventuella virus som hittats genom att skanna din dator med Fortect

  • Kom ihåg att kompilera denna metod i C, faktiskt C ++. Det spelar nog ingen roll därAllt men tyvärr koden, bara C här, det här verktyget är verkligen ett bra sätt att komma igång på en persons rätt väg.I de flesta fall är det nästan fördelaktigt att lägga till någons kod i filen .j snarare änfil .cpp . Om det gör ont i huvudet, ring test.c och lika klar med det.

    #inkludera int WINAPI WinMain (hInstance HINSTANCE, hInstance HINSTANCE hPrev, LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow) MessageBox (NULL, “Hejdå, hårda världen!”, “Obs”, MB_OK); Utbyte 0;

    Om det inte fungerar är det första programmet du behöver göra att läsa de olägenheter du har ochOm du inte studerar konsumenter, leta efter dem i referensdokumentet eller det kan vara andra dokument.följa med din personliga tocompiler. Se till att du kommer att haWin32 pekade på GUI -projektet (INTE “konsol”) – makefile / target, problemet kan vara rätttill din kompilator. Tyvärr kan jag inte hjälpa så mycket som innehåller den här komponenten heller, eftersomFel och hur man egentligen ska göra det varierar från kompilator till kompilator (och vem som helst till person).

    handledning c win32

    Du kommer att få flera varningar om att inte använda de angivna parametrarna. WinMain () . Det är mycket bra.Nu när vi har visat dig att du faktiskt kan skapa en bestämd guide, låt oss gå vidare tilldenna lilla bit i kod …

    int WINAPI WinMain (hInstance HINSTANCE, hInstance hFöregående HINSTANCE, LpCmdLine, lpstr int nCmdShow)

    WinMain () var Windows -motsvarigheten main () från DOS eller UNIX.Det är här programmet börjar fungera. De specifika parametrarna råkar vara följande:

    HINSTANCE hInstance
    Beskrivning av den körbara modulen för det uppdaterade programmet (.exe-bild i minnet)
    HINSTANCE hPrevInstance
    Alltid NULL för Win32 -program.
    LPSTR lpCmdLine
    En rad kommandoradsargument. INNEHÅLLER INTE detta speciella programnamn.
    int nCmdShow
    Integer -värde som kan skickas till ShowWindow () . Vi återkommer till detta senare.

    hinstance köps för saker som laddningsenhet och annat arbete, vilket i sin turimplementeras i uppdrag. En modul är antingen en EXE eller den DLL som laddas in i ett användarprogram.För (om inte alla) Ideas -handledningen kommer säkert bara en modul att användas, utan tvekan denUTFÖR.

    hPrevInstance måste vara ett handtag som en tidigare exekverad tid körs.Från din produkt (om tillämpligt) till Win16. Detta gäller inte längre. I Win32, ignoreradenna parameter.

    Samtalskonventioner

    WINAPI anger den grundläggande samtalskonventionen och är definieradtill exempel i punkt _stdcall . Om du inte vet vad det betyder, oroa dig inte.eftersom det inte kommer att ha någon effekt mänskligheten i den här lektionen. Kom bara ihåg dettahär var det då nödvändigt.

    Win32 -datatyper

    Du kommer säkert att upptäcka att de vanligaste sökorden ellerTyper håller definitioner specifika för Windows, UINT motta osigneradheltal , LPSTR Till tecken * och så vidare … Vad är duvalet är verkligen ditt. Om du tycker att det är mer bekvämt att använda tankesätt * Tillsammans LPSTR Gör gärna detta. Ta bara reda på vem du ärta reda på exakt tangentbordsinmatning innan du byter ut något annat.

    Tänk bara på några saker som de nästan direkt kan tolka också. LP Prefixet betyder en viktig lång pekare. Så i Win32 är detaljen normalt ganska föråldradOroa dig inte. Och om du tenderar att förstå vad en pekare är, kommer du att 1) ​​gå antingenHitta en C -bok och handledning, eventuellt 2) fortsätt och vakna upp. IdentifieringBrukar verkligen rekommendera # 1, men en stor mängd människor använder # 2 (jag skulle :). Men jag vill bara inte säga att jag inte gjorde detvarna dig

    Sedan C efter LP representerar const Nål. LPCSTR a innebär en pekare till en konstant sträng som inte kan ellerär och har inte ändrats. LPSTR är dock inte const ochkan bygga upp för att förändras.

    Du kan också se den förvirrande fullständiga T här. Tänk inte nuom du inte specifikt behöver använda Unicode betyder det egentligen ingenting.

    Få fart på din dator idag med denna lättanvända nedladdning.

    Tutorial C Win32
    튜토리얼 C Win32
    Tutorial C Win32
    Tutorial C Win32
    Tutorial C Win32
    Uchebnik C Win32
    Samouczek C Win32
    Tutorial C Win32
    Zelfstudie C Win32
    Tutoriel C Win32